Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Wij zijn Baderie Wilms.

Onze adviseurs zijn bevlogen specialisten in het realiseren van iedere badkameruitdaging. Met hun technische kennis en gevoel voor design brengen zij alle losse elementen samen om uw droombadkamer te maken. Van een gedetailleerd ontwerp tot een volledig geïnstalleerde badkamer.

Onze collectie.

Zoekt u de perfecte nieuwe badkamer om u heerlijk in terug te trekken? Doe inspiratie op in een van de showroomopstellingen. Test een Sunshower, die voor optimale ontspanning zorgt of laat u verrassen door de gevarieerde meubelopstellingen en douches. Op ons tegelplein ontdekt u de verscheidenheid aan kleuren en mogelijkheden voor vloer- en wandtegels.

Onze kijk op badkamers.

Badkamertrends.

 

Wij hebben de nieuwste badkamertrends van nu voor u op een rijtje gezet. Trends om u te inspireren en nieuwe ideeën te geven. Bent u benieuwd wat de badkamertrends van 2024 zijn? Ga er even lekker voor zitten tijdens uw inspiratietour langs de laatste badkamertrends.

 

Badkamerstijlen.

Welke badkamerstijl past bij u? Gaat u voor een traditionele badkamerstijl zoals landelijk? Of denkt u meer aan een trendy badkamerstijl zoals modern chique? Er valt een wereld aan badkamers te ontdekken te bij Wilms badkamers - keukens.

De indeling van uw badkamer.

Voor iedereen is een ideale badkamer indeling weer anders. De ruimte, uw budget,  het aantal gezinsleden en persoonlijke voorkeuren spelen een rol bij uw keuzes. De meest in het oog springende onderdelen van een badkamer zijn natuurlijk badmeubelen en het sanitair. Gaat u voor een douche of een ligbad of toch voor allebei?

Badkamers van onze klanten.

Bent u ook zo benieuwd naar de badkamers die wij eerder leverden aan onze klanten? Neem dan snel een kijkje op deze pagina met badkamers die wij speciaal voor onze klanten ontwierpen en plaatsten. Dat wordt genieten!

Onze werkwijze.

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer doet u weloverwogen. Daarom nemen we ook graag goed de tijd voor elke stap in het proces, want het gaat immers om uw droombadkamer! Komt u bij ons langs in de showroom? Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 badkameropstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.