Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Een badkamerstijl die past bij uw smaak. Waar begint u? Want naast de traditionele badkamerstijlen zoals modern en landelijk zijn er ook specifieke trendy badkamerstijlen. Wat dacht u van expressief trendy of de strakke designstijl? Er valt een wereld aan badkamers te ontdekken bij Wilms badkamers - keukens.

Sfeervol landelijk.

Deze stijl straalt warmte en comfort uit. Met de juiste accessoires creëert u de sfeer die bij u past. Dit type badkamer is niet alleen heel sfeervol, maar ook praktisch. De juiste combinatie tussen functionaliteit en design. In deze badkamer hoeft het allemaal niet zo strak te ogen, er mag in geleefd worden. Opvallende ingrediënten in deze badkamerstijl zijn combinatie van print, materiaal en decoratie. Een mooie tegel met print gecombineerd met een wastafel meubel in hout bijvoorbeeld.

 

 

Stoer Modern

Deze badkamerstijl is eigentijds en van nú. Met een mix van verschillende ingrediënten is deze badkamer gebaseerd op de laatste trends. Deze badkamer kenmerkt zich door natuurlijke en stoere materialen. Maar ook kleur mag niet ontbreken in deze badkamerstijl. Door in het ontwerp vanuit de geometrie te denken, houden we de badkamer rustig maar niet te strak. Met deze stijl creëert u een sprekende badkamer.

 

Strak Design

‘It is all in the name’. Vorm speelt in deze badkamer de belangrijkste rol; strak en geometrisch. Alles is glad en zo strak mogelijk afgewerkt. In deze badkamer passen de mooiste designmerken waarmee we een strakke en solide indeling maken. De badkamer heeft een rustige uitstraling zonder poespas.

 

Expressief Trendy

Deze badkamer is alles behalve standaard en toont lef. In deze badkamerstijl kijken we welke elementen het verschil maken, zoals een tegel met een bijzonder reliëf, een statement in kleurgebruik of een niet gebruikelijke indeling. Met deze badkamerstijl hoeft u niet binnen de lijntjes te kleuren, verschillende sferen mag u combineren zolang u de geometrie niet uit het oog verliest.

Modern Chique

Voor deze badkamerstijl combineren we klassieke items met een hoogwaardige afwerking. Alles in deze badkamer straalt comfort en pure luxe uit, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Decoratie is subtiel en komt terug in elegante detaillering of robuuste natuur met een tikkeltje romantiek. Zoals een houtenmeubel gecombineerd met een ronde opzet kom en kraan met klassieke kruisgreep.

Tijdloos Comfortabel

Een kwalitatieve badkamer zonder teveel tierlantijnen en aparte dingen. Het credo ‘doe maar gewoon’ is hier volledig van toepassing. In deze badkamer ligt de focus vooral op moderne en tijdloze producten met een zeer functioneel karakter. In deze badkamerstijl ziet u daarom vooral neutrale basiskleuren terugkomen. De sfeer brengt u aan met leuke accessoires en mooie handdoeken.

 

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 badkameropstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.