Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Uw badkamer is een belangrijk onderdeel van uw (t)huis. Een plek om tot rust te komen en te relaxen. U even helemaal terugtrekken in uw eigen (badkamer)wereld. Wilt u volgens de laatste trends iets bijzonders van uw badkamer maken? Laat u inspireren door de badkamer- en interieurtrends van nu.

Trend 1. Solid Earth

Deze stijl eert de natuur met aardse tinten zoals bruin, beige, terracotta en warm groen. In onze collectie vindt u natuurlijke texturen en materialen zoals hout, betonlook, marmer en travertin. Creëer een warme, uitnodigende ruimte met onze mix van organische elementen en natuurlijke kleuren. Maak van uw huis een plek waar u zich echt thuis voelt met Solid Earth.

kosten-nieuwe-badkamer

Trend 2. Gebogen lijnen

Gebogen lijnen en vormen staan centraal in de trend van 2024, waarbij ze een gevoel van comfort, zachtheid en natuurlijke schoonheid brengen. Deze trend, die al enige tijd in opkomst is, wordt nu krachtiger, met een verschuiving van strakke naar soepele, afgeronde lijnen. Denk aan bouwontwerpen en meubilair dat deze organische esthetiek weerspiegelt, zoals banken, eettafels en stoelen, en verlichtingsontwerpen met een vloeiend karakter.

Curved Lines Badkamertrend 2024 -1
Curved Lines Badkamertrends 2024 -4

Trend 3. Moderne eenvoud.

Comfort staat voorop in 2024, met een terugkeer naar eenvoud in onze interieurs. Deze trend, die rust brengt in elke ruimte, gebruikt natuurlijke kleuren als grijs, wit en beige. Creëer extra gezelligheid met textiel zoals teddy, linnen en wol. Elementen van natuursteen en hout, zoals in het stijlvolle LoooX wastafelmeubel, zijn ook kenmerkend voor deze trend.

Modern Simplicity Badkamertrend 2024 -2 (4)

Breng buiten naar binnen

De trend van het integreren van buitenelementen in het interieur, al zichtbaar in 2023, zet door. Houten latjes worden gebruikt op muren om diepte te creëren, in horizontale, verticale of 3D-opstellingen. Ze voegen een speels accent toe aan elke ruimte. Denk aan een dressoir in visgraatpatroon of houtlook wandplanken. In de badkamer versterken houtlook shelf boxes of een wastafelmeubel met latjes deze trend, met hun speelse en tegelijk strakke lijnen die moderne eenvoud uitstralen.

Modern Simplicity Badkamertrend 2024 -3

Trend 4. Classic Color Chique.

Classic Color Chique is het motto voor 2024, waarbij kleur een hoofdrol speelt in het interieur. Meubels, decoratie en muren krijgen een kleurrijke make-over. We starten vaak met neutrale basiskleuren en voegen daar diepe, chique tinten aan toe. Denk aan diepblauw, smaragdgroen, bordeauxrood en donkerpaars. Experimenteer gerust: combineer een groene bank met een geel vloerkleed en levendige accessoires. In de badkamer kunt u neutrale kleuren opleuken met gekleurde meubels of tegels. In 2024 is kleur overal welkom, of het nu in de badkamer, keuken of woonkamer is!

Colorful Eclectic Vibes Badkamertrend 2024 -3

Trend 5. Ton-sur-ton

Kleurrijke accessoires, maar ook tegels of waskommen in dezelfde kleur zijn dé finishing touch voor uw badkamer. Zo wordt het een ruimte die uw persoonlijkheid en smaak krachtig tot uitdrukking brengt.

Ton-sur-ton Badkamertrend 2024

Even sparren met een van onze adviseurs?

Geïnspireerd geraakt en klaar om ideeën te delen? Kom sparren met onze adviseurs bij Wilms badkamers – keukens, Ravelijncenter 39a, Den Helder. Ontdek hier onze uitgebreide collectie inspirerende ontwerpen. Hoewel niet alle trends van deze pagina in de showroom staan, is er genoeg te zien! Voor persoonlijk, eerlijk advies op maat, plan een afspraak met onze specialisten. We verwelkomen u graag.