Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer met bad of douchecabine? Dan bent u bij Wilms badkamers - keukens aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij tal van voorbeelden staan die u een beeld geven van de beschikbare mogelijkheden.

Douches.

Verschillende situaties vragen om individuele antwoorden. De douchecabineseries zijn uitgerust met verschillende frames, scharnieren, handgrepen, glas en vormen. We maken ook een onderscheid tussen Walk In, frameloos, gedeeltelijk met frame en volledig met frame. Met onze functionele draai-, schuif-, pendel- of draaivouwdeuren hebben wij voor elke situatie in de badkamer de juiste oplossing.

Maatwerk is hierin ook altijd mogelijk. Vaak is het niet mogelijk om een standaard douchedeur te plaatsen. Door bijvoorbeeld  een schuin dak of door een andere inrichting van de badkamer. Douchedeuren kunnen perfect op maat gemaakt worden.

Baden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor baden. Denk bijvoorbeeld aan een rechthoek, compact, hoek of een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad straalt luxe uit en geeft een heerlijk hotelgevoel.  Als u kijkt naar welke producten er tegenwoordig allemaal zijn voor op, in en rondom uw bad, ziet u goed hoe populair het ligbad tegenwoordig eigenlijk is. De ultieme plek om helemaal te ontspannen.

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 badkameropstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.