Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Het gevoel dat ontstaat zodra je een wellness resort binnen loopt, wil u ook graag ervaren in uw eigen badkamer. Dankzij een combinatie van natuurlijke materialen, warme tinten en sanitair zoals een sauna, sunshower, regendouche en whirlpool kunnen wij uw badkamer tot een ware spabeleving maken. Zelfs in de kleinste ruimtes creëren wij een wellness badkamer met een spa-gevoel.

Een spa in uw eigen badkamer.

Een fijn bad past goed bij een thuisspa. Voor de ultieme spabeleving kiest u voor een exemplaar met bubbels. Maar ook de doucheruimte is tegenwoordig veel meer dan een plek om jezelf te wassen. Momenteel zijn er diverse technologieën die van de douche een wellnessruimte maken. Neem bijvoorbeeld stoomdouches of de sunshower. In onze sunshowerhoek kunt u de warmte en het licht zelf ervaren.

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 badkameropstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.