Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Onze adviseurs helpen u stapsgewijs in het maken van keuzes, grote maar zeker ook de kleine. Alles met oog voor detail: van advies tot een goede kleur van uw kraan, tot het meekijken met een passend lichtplan. Zij kunnen u dan ook alles vertellen over badkamermeubels, sanitair, tegels en de allerlaatste trends.

Stap 1. Kennismaking en intake.

In de showroom maken wij graag kennis met u. Samen zetten we de plannen op papier aan de hand van uw wensen en budget. U heeft vast al een idee wat u mooi vindt. Wij vertalen dit graag voor u door naar een schets van uw droombadkamer. Na dit gesprek weet u wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer.

Stap 2. Presentatie.

Nu de keuzes zijn gemaakt is het is tijd om het grotere geheel te bekijken. In het ontwerp komt alles samen: tegelpatroon, het gekozen sanitair, kleurstellingen, de indeling en stijlelementen. Niet alleen kijken we naar de vormgeving, maar ook naar slimmigheden achter de tegel. Leidingwerk en aansluitingen nemen we mee in het technische ontwerp. Dat maakt het installatieproces wel zo voorspoedig.

Stap 3. Inmeten.

Een belangrijke stap is het inmeten van de badkamerruimte. Een nieuwe badkamer is natuurlijk mooi, maar alleen als zij perfect past. Wanneer de nieuwe badkamer in een aanbouw komt of u een nieuwbouwwoning heeft die nog niet staat, maken wij een voorstel aan de hand van de bouwtekeningen.  Alles om te zorgen dat u na oplevering zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Stap 4. Afrondend gesprek.

Omdat wij goed naar u en uw wensen luisteren, sluit in de meeste gevallen de presentatie aan bij wat u voor ogen heeft. Het kán natuurlijk voorkomen dat wij toch wat dingen gemist hebben of dat u nog een of meerdere nieuwe ideeën heeft opgedaan. De keuze is namelijk ontzettend groot.

Kleine aanpassingen passen we direct aan in het ontwerp. Bij grotere aanpassingen kan het zijn dat wij liever nog een vervolgafspraak maken. Op die manier kunnen wij de aanpassingen rustig verwerken. Wij zullen voor u een nieuw ontwerp maken zodat u precies weet waarvoor u ons opdracht geeft.

Stap 5. Plaatsen badkamer.

Als het plaatje van de badkamer helemaal klopt, kijken we samen wanneer de badkamer geplaatst kan worden. Onze vakbekwame installateurs van Wilms installatietechniek gaan graag voor u aan de slag.

En dan ... genieten!

Wij zijn Baderie Wilms.

Onze adviseurs zijn bevlogen specialisten in het realiseren van iedere badkameruitdaging. Met hun technische kennis en gevoel voor design brengen zij alle losse elementen samen om uw droombadkamer te maken. Van een gedetailleerd ontwerp tot een volledig geïnstalleerde badkamer.

Wilms installatietechniek.

Onze vakkundige badkamer-installateurs nemen u graag al het werk uit handen. Ook alle bijkomende werkzaamheden, die horen bij een verbouwing van uw woning, nemen we uit handen. Het grote voordeel van alle werkzaamheden, zoals loodgieterswerk, elektra en bouwkundig onder 1 dak!

Wilms onderhoud - storing.

Heeft u onverhoopt een storing in uw keuken of lekkage in de badkamer?  Geen zorgen: Wilms onderhoud - storing staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.