Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Een keuken stelt u samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, keukenapparatuur, keukenkasten, kranen en spoelbakken. Met de juiste accessoires maakt u uw keuken helemaal af. In alle productgroepen zijn er veel verschillende mogelijkheden.

Aanrechtbladen.

Het aanrechtblad is een van de belangrijkste onderdelen in uw keuken. Gaat u voor hout, marmer, kunststof of het meest krasvaste soort composiet?

Kasten.

Met de juiste keukenkastjes heeft uw keuken de ideale indeling en is alles georganiseerd. En kiest u voor neutraal of fel gekleurd? En voor welke greep en materiaal kiest u?

Apparatuur

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan (inbouw) keukenapparatuur. Het aanbod omvat topmerken als Siemens, Bosche, AEG en Pelgrim.

Kranen.

Een van de meestgebruikte onderdelen van uw keuken is de keukenkraan en de spoelbak. Een belangrijke keuze dus. Inspiratie nodig?

Achterwanden.

Het is goed dat er veel keus is op het gebied van keukenwanden, want een achterwand bepaalt de sfeer en karakter van uw keuken.

Accessoires.

Accessoires als radiatoren, wandrekken, ladeverdelers maken uw droomkeuken helemaal af. Gaat u met ons mee in de wereld van accessoires?

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan het Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 keukenopstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel of kast die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.