Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Wilms keukens - badkamers levert uitsluitend hoogwaardige keukens van topkwaliteit. Daarbij is kwalitatieve keukenapparatuur natuurlijk onmisbaar. Onze keukens leveren we standaard met apparatuur van a-merken, zoals Siemens, Bosch, AEG en Pelgrim. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u kiest altijd voor de beste apparatuur die jarenlang meegaat.

Welke apparatuur zoekt u in uw droomkeuken?

Ontdek bij ons in de showroom welke apparatuur het beste bij u past. Onze adviseurs leiden u graag rond en leggen de verschillen uit tussen bijvoorbeeld wand -en eilandafzuigkappen en de tegenwoordig popluaire downdraft afzuigers. En wat is nu weer een vacumeerlade in uw oven? Onze adviseurs leggen het u haarfijn uit.

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan het Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 keukenopstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel of kast die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.