Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Keukenkranen combineren modern design met een scala aan praktische technieken die u in uw keuken echt voordeel opleveren. Kijk maar eens naar watersystemen zoals GROHE en QUOOKER - meer dan een kraan en meer verwant aan keukenapparatuur. Naast koud, warm en 100°C kokend water kan de keukenkraan nu ook gekoeld en bruisend water geven. Tegenwoordig is deze apparatuur onmisbaar in de moderne keuken.

De spoelbak als eyecatcher.

Spoelbakken zijn verkrijgbaar in tal van materialen, vormen en kleuren. Het meest gangbare materiaal is RVS of staal. Ook een stenen spoelbak in de keuken fungeert als een ware eyecatcher. Bent u fan van een chique uitstraling? Dan is een keukenspoelbak van keramiek wellicht de juiste keuze.

Vervolgens kijkt u naar de manier waarop u de spoelbak in de keuken wilt verwerken. Er zijn drie mogelijkheden: opbouw, inbouw of onderbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er altijd een perfecte keuken spoelbak bij zit die aan al uw wensen voldoet. Komt u de opties in onze showroom bekijken?

 

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan het Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 keukenopstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel of kast die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.