Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

De Nature Line badkamer krijgt dankzij de open en overzichtelijke indeling een ruimtelijke en warme uitstraling. Daarnaast zorgt de combinatie van patronen en materialen voor een moderne sfeer met gevoel voor detail. Subtiele details zijn bijvoorbeeld verwerkt in handige opbergsystemen en het mozaïek motief.

Deze Baderie badkamer is in meerdere opstellingen leverbaar. Uiteraard kunnen we de kleuren, materialen, afmetingen en onderdelen naar uw wensen aanpassen.

Wilms showroom-105

Baderie Nature Line

Wij bedachten innovatieve oplossingen om ruimte te besparen en meer comfort toe te passen. Dankzij het laten verdwijnen van de schuifdeur achter de douchewand blijft de warmte in de douche én wordt de badkamervloer niet nat tijdens het douchen. Ook het badkamermeubel is met veel toewijding en oog voor detail ontworpen. De spiegelkast is een perfecte plek voor het opbergen van toiletspullen.

Deze badkamer is opgebouwd uit:

  • Douchecombinatie en kranen van Hans Grohe
  • Sphinx badmeubel
  • Geberit toilet met softclose
  • Instamat design radiator
  • Accessoires

Prijs op aanvraag

                 

                                                  

 

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.