Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Als u een trendy badkamer met een stoer contrast mooi vindt, is marmer hét materiaal om mee te combineren. Benadruk de heerlijke, warme sfeer van marmer nog meer door te combineren met een bronzen kraan en een eigentijdse tegel. Spreekt de Scandinavische interieurstijl u meer aan? Combineer marmer dan met bijvoorbeeld licht houten badkamermeubels en glanzende chroom of rosé kleurige kranen voor een warme, rustgevende badkamer.

Deze Baderie badkamer is in meerdere opstellingen leverbaar. Uiteraard kunnen we de kleuren, materialen, afmetingen en onderdelen naar uw wensen aanpassen.

Wilms showroom-151

Baderie Elegance Line

Marmer werd voorheen voornamelijk in hotels gebruikt maar vandaag de dag gebruiken we het ook in de badkamers thuis. Marmer is een materiaal dat perfect geschikt is om in grote, maar ook in kleine mate toe te passen.

Deze badkamer is opgebouwd uit:

  • Kranen, Axor black chrome
  • Ruim ligbad
  • Baderie badkamermeubel
  • Baderie toilet
  • Instamat Iskol radiator met flexibele slangen, mat zwart.
  • Hans Grohe Axor accessoires

Prijs op aanvraag

 

                   

                                                  

 

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.