Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Het Baderie Basix badkamermeubel met houtlook geeft sfeer en warmte.  De platte en vierkante spiegel met geïntegreerde verlichting en een strak vormgegeven designradiator maken het af. In deze badkamer is gekozen voor een wandtegel in een lichte kleur. Lichte tinten laten een ruimte optisch groter lijken.

Een moderne keuze is de inloopdouche met het houten frame. Warm en hip! Dus, een mooi voorbeeld van een praktische badkamer, ingevuld met tijdloze producten uit de Wilms Baderie collectie is de Basix Line badkamer.

Wilms showroom-164

Badkamer Basix Line

Door de jaren heen verandert er veel in een mensenleven. Van het vormen van een gezin tot het ouder worden in je eigen huis. Om al deze bijzondere momenten te faciliteren en in comfort te leven hebben wij een functionele én tijdloze badkamer ontworpen.

Deze badkamer is opgebouwd uit:

  • Vaste douchewand en Regn douchecombinatie
  • Laufen badkamermeubel
  • Baderie toilet
  • Instamat handoek radiator
  • Instamat handoek radiator
  • Regn kranen

Prijs op aanvraag 

 

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.