Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

De nieuwe Vintage Line badkamer valt onder de noemer  “Dynamisch Individualist”. Door zijn geometrische vormen in de verschillende producten en het vooruitstrevende meubel zal deze badkamer ook door de stille luxe zoeker worden gewaardeerd.

Deze Baderie badkamer is in meerdere opstellingen leverbaar. Uiteraard kunnen we de kleuren, materialen, afmetingen en onderdelen naar uw wensen aanpassen.

Wilms showroom-123

Baderie Vintage Line

De duidelijke knipoog naar de retro stijl door middel van retro wandtegels én het retro vintage schakelmateriaal zorgt in deze badkamer voor een geheel eigen karakter. De Vintage Line badkamer is een modieuze, comfortabele badkamer, dankzij de strakke belijningen en de ruime douche. We laten in deze badkamerstijl zien wat er allemaal mogelijk is wanneer je twee verschillende interieurstijlen met elkaar combineert tot een eigentijdse badkamer met een vintage vibe.

Deze badkamer is opgebouwd uit:

  • Duravit C-bonded meubel met Hans Grohe kraan
  • Doucheopstelling met de rainfinity kranen van Hans Grohe
  • Duravit Happy Plus wandcloset
  • Accessoires van Looox en Emco
  • Vasco elektrische design radiator
  • Baderie wand en vloertegels
  • Spanplafond

Prijs op aanvraag

 

                  

                                                  

 

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.