Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Geniet van meer energie, een sneller herstel na het sporten, en een diepe, ontspannende warmte die tot in de huid doordringt. De Sunshower verbetert ook uw huidconditie, door poriën te verwijden voor een effectievere reiniging en betere opname van huidverzorgingsproducten.

Deze badkamer is in meerdere opstellingen leverbaar. Uiteraard kunnen we de kleuren, materialen, afmetingen en onderdelen naar uw wensen aanpassen.

Wilms showroom-118

Sunshower

Ontdek de Sunshower: uw persoonlijke bron van zonlicht en ontspanning voor in de badkamer. Met zijn innovatieve UV-licht en infraroodfuncties biedt de Sunshower talloze voordelen. Van het stimuleren van vitamine D-aanmaak voor een sterke weerstand en gezonde botten tot het bevorderen van een soepele spier- en gewrichtsfunctie zonder bijwerkingen. Kies uit diverse modellen zoals de Pure XL en Combi, en maak van uw dagelijkse douche een moment van pure wellness.

Deze badkamer is opgebouwd uit:

Prijs op aanvraag

 

                     

                                                  

 

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.