Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Het pure gevoel van ontspanning hebben wij weten te vertalen naar deze luxe badkamer. Door te werken met een warme, natuurlijke en pure materialen ontstaat een écht warme uitstraling. De natuurlijke en pure stijl komt tot zijn recht dankzij de houten structuren in tegels en aankleding, het houten badkamermeubel en de styling in groene accenten.

Deze badkamer is in meerdere opstellingen leverbaar. Uiteraard kunnen we de kleuren, materialen, afmetingen en apparatuur naar uw wensen aanpassen.

Wilms showroom-097

Aangenaam en puur

Rustgevend en toch strak met een gevoel van luxe. Het ligbad en rainfinity douche zorgt voor een luxe ruimte waarin u heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Houttegels zijn de echte sfeermakers in deze badkamer. Een badkamer om niet te willen verlaten.

Deze badkamer is opgebouwd uit:

  • Vrijstaande badcombinatie met Axor kranen
  • Douchecombinatie Hans Grohe Rainfinity
  • Badmeubel van Looox
  • Ruime douche met Sunshower
  • Instamat handdoek droger
  • Accessoires

Prijs op aanvraag

                         

       

                                    

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.