Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Ons team bestaat uit adviseurs Florence, Joseline, Rianne en Tessa (nog niet op foto). Wij zijn bevlogen specialisten in het realiseren van iedere badkamer- en keukenuitdaging.

Samen met Wilms Installatietechniek en Wilms onderhoud-storing bieden wij u badkamers en keukens aan waarbij we de montage en service allemaal in eigen beheer uitvoeren. Van sloop tot schoonmaak……U hoeft alleen nog maar te genieten.

Met onze technische kennis en gevoel voor design helpen wij u met het maken van de keuzes om samen uw droombadkamer of keuken te creëren. Van een gedetailleerd ontwerp tot een volledig geïnstalleerde badkamer of keuken.

Wilms Den Helder

Florence

Over mij

Mijn naam is Florence en ik ben nu bijna een jaar werkzaam voor Wilms badkamers-keukens.

Mijn passie

Mijn passie voor keukens en badkamers komt voort uit het plezier dat ik beleef aan het samenstellen van de perfecte ruimte voor onze klanten. Er is niets leukers dan samen met een klant een droombadkamer te creëren, wetende dat dit de plek zal zijn waar ze dagelijks van zullen genieten.

Favoriete onderdelen

Als het aankomt op keukens en badkamers, ben ik helemaal weg van het tegelwerk in combinatie met op maat gemaakte meubels die speciaal zijn ontworpen voor onze klanten. Het zijn de details en uw eigen stijl die een ruimte echt tot leven brengen.

Momenten van ontspanning

Mijn momenten van ontspanning zijn als ik bezig ben met het ontwerpen van de ideale badkamer voor onze klanten. Daarnaast geniet ik van de gezellige momenten met mijn collega's, waarmee we aan het einde van de middag samen een kopje koffiedrinken.

Samen streven we ernaar om de dromen van onze klanten werkelijkheid te maken, en ik ben er trots op deel uit te maken van het team dat dit mogelijk maakt bij Wilms badkamers-keukens.

Rianne

Over Mij

Ik ben Rianne  en ik werk al anderhalf jaar als keukenadviseur bij Wilms badkamers – keukens.

Mijn passie

Ik heb een diepe liefde voor keukens omdat ze het kloppende hart van een huis vormen. Ik vind het geweldig om een keuken te ontwerpen naar de wensen van de klant en hierdoor mee te werken aan hen gevoel van een heerlijk thuis.

Favoriete onderdelen

Als de keuken de wensen van de klant vervult, ben ik blij. Daar hoort bij dat de keuken is voorzien van apparatuur die perfect bij de leefstijl van onze klant past. Ik vind het mooi om klanten hierin te adviseren, met mijn kennis een stuk comfort te kunnen toevoegen aan het leven van mensen.

Moment van ontspanning

Mijn eigen moment van ontspanning op een dag? Dat is zeker weten koken. Het is mijn manier om te ontspannen en te genieten van creatief bezig zijn in de keuken, een plek waar ik zo dol op ben!

Wilms Den Helder
Wilms Den Helder

Joseline

Over Mij

Ik ben Joseline en ik ben sinds 1 april 2022 bij Wilms badkamers - keukens aan de slag gegaan – geen grap, dat is echt mijn startdatum!

Mijn passie

Mijn passie voor badkamers begon zo’n 15 jaar geleden en het voelt als een virus dat je nooit meer loslaat. Het geeft me veel voldoening om klanten met een tevreden gevoel de deur uit te zien gaan, wetende dat ze vanaf dat moment zich al verheugen op hun nieuwe badkamer.

Favoriete onderdelen

Het meest ontspannende onderdeel van een badkamer voor mij is de sunshower. Het voegt een stukje wellness toe aan de badkamer en vooral in de winter is de toevoeging van vitamine D heel waardevol. De diepe infraroodstraling dringt diep door in het lichaam en zorgt voor een aangename warmte. Het bevordert ook de bloedsomloop, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Kom gerust langs in de showroom, daar vertellen we u graag nog meer over!

Moment van ontspanning

Mijn dag begint met ontspanning en een frisse start, en dat is natuurlijk de ochtenddouche. Het is mijn moment om de dag rustig te beginnen en me op te laden voor wat komen gaat.

Jeremy

Over Mij

Mijn naam is Jeremy en ik werk nu bijna een jaar bij Wilms badkamers - keukens.

Mijn passie

Ik hou ervan om projecten in goede banen te kunnen leiden en van het contact met zowel klanten als monteurs. Wij verkopen niet alleen een badkamer of een keuken, maar regelen het hele proces van sloop tot schoonmaak.  Voor mij is het erg belangrijk dat het contact met klanten goed en helder is. Het geeft me een goed gevoel als ik iemand vriendelijk kan begroeten, omdat ik het zelf ook fijn vind om welkom te worden geheten.

Favoriete onderdelen

Het contact met verschillende mensen. Elk persoon is anders en dat maakt het voor mij bijzonder werk om te doen. Daarbij is het fijn als mensen enthousiast reageren en tevreden zijn over hun badkamer of keuken.

Moment van ontspanning

Als ik thuis ben maak ik graag muziek. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Het klinkt tegenstrijdig maar door actief te zijn word ik weer helemaal rustig.

Tessa

Over Mij

Mijn naam is Tessa en ben sinds kort werkzaam als keukenadviseur bij Wilms badkamers-keukens.

Mijn passie

Mijn passie voor keukens is ontstaan doordat ik zelf graag in de keuken sta. Ik weet daarom hoe belangrijk het is dat een keuken perfect op je wensen aansluit en functioneel is voor jouw gezinssituatie. Ik vind het leuk om klanten te adviseren bij het ontwerpen van hun droomkeuken en ervoor te zorgen dat het een plek is waar ze elke dag met plezier koken.

Favoriete onderdelen

Wat mij het meest fascineert in een keuken, is de apparatuur. Of het nu gaat om een geavanceerde oven die de dromen van een bakliefhebber waarmaakt, of een elegante kookplaat die elke hobbykok inspireert; de keuze van de juiste apparatuur is cruciaal voor de algehele ervaring in de keuken.

Moment van Ontspanning

Voor mij is er niets ontspannender dan de keuken induiken om rustig te koken of te bakken. Het is de ideale manier om te ontspannen, of ik mijn dag nu begin of afsluit.

Vacatures.

Wilms is een familiebedrijf en dat merk je. Wij zorgen goed voor onze mensen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij een passie voor badkamers en keukens? Solliciteer dan direct!

Ontdek. Leef. Geniet.

Dit is de belofte die we aan onze klanten doen. Zoekt u een betrouwbare badkamer - en keukenzaak met kennis van zaken?  Waar u zelf eerst op een prettige manier talloze keuken - en badkameropstellingen kunt ontdekken? Onze ervaren specialisten kunnen al uw vragen beantwoorden, zodat u straks onbezorgd kunt genieten van uw droomkeuken of badkamer.

In de samenleving.

Wilms badkamers -keukens staat midden in de Noord-Hollandse samenleving. Wij dragen het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en sponsoren daarom regelmatig clubs, verenigingen, projecten en evenementen.

Wilms onderhoud - storing

Onverhoopt toch een storing of probleem?

Geen zorgen: Wilms onderhoud - storing staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Wilms installatietechniek

Bij ons is het installeren van uw keuken en badkamer een standaard service. Onze vakkundige installateurs nemen u graag al het werk uit handen. Ook al de bijkomende werkzaamheden, die horen bij een verbouwing van uw woning, realiseren wij.  Denk hierbij ook aan wand en vloertegels. Dit is het grote voordeel van alles onder één dak, zoals loodgieterswerk, elektra en bouwkundige werkzaamheden.