Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Het uitzoeken van een nieuwe keuken doet u weloverwogen. Daarom nemen we ook graag goed de tijd voor elke stap in het proces, want het gaat immers om uw droomkeuken! In de volgende 6 stappen realiseren wij uw droomkeuken.

Stap 1. Inspireren en ontwerpen.

Kom naar onze showroom in Den Helder en laat u inspireren door onze keukens en mogelijkheden in werkbladen en apparatuur.
U heeft vast zelf al een idee van wat u mooi vindt, misschien heeft u zelfs al rondgekeken op Pinterest en andere media. Samen kunnen wij kijken wat voor uw situatie praktisch en haalbaar is. Tijdens het ontwerpen kijken wij naar wat er mogelijk is binnen uw wensen en budget.

Stap 2. Kiezen.

Kies in overleg met onze adviseur wat u belangrijk vindt. Samen kijken wij wat voor materialen er passen binnen uw wensen. Na een ronde te hebben gedaan in de showroom bespreken wij onder genot van een kopje koffie hoe uw keuken eruit zou kunnen zien. We kijken naar de kleurensamenstelling van de keuken en hoe die in de rest van de ruimte zou passen. Denk aan werkbladen, fronten van de kasten, maar ook bij kleinere keuzes helpen wij u graag. De handgrepen en apparaten maken de stijl van de keuken af.

Stap 3. Presenteren.

Daarna presenteren wij het ontwerp van uw droomkeuken in 3D en nemen we de keuken stap voor stap met u door. Mochten er nog dingen wijzigen dan passen wij dit aan. Zo weet u direct hoe uw droomkeuken eruit komt te zien. Aan het eind van het gesprek weet u wat de mogelijkheden zijn in uw ruimte en binnen uw budget.

Stap 4. Inmeten.

Een nieuwe keuken is pas perfect als hij past. Inmeten is daarom een van de belangrijkste stappen in het proces van een nieuwe keuken. Wij hebben hiervoor de juiste vakmensen, die u hierbij helpen. We houden rekening met het bestaande leidingwerk en of er eventueel iets vervangen/verplaatst moet worden.

Stap 5. Afroepgesprek.

Dit gesprek vindt plaats na inmeten van de keukenruimte. We nemen de keuken nogmaals met u doorgenomen en  eventuele wijzigingen naar aanleiding van het inmeten voeren we door. Op dit moment maakt u pas de definitieve keuzes. Daarna kunnen we uw droomkeuken gaan bestellen.

Stap 6. Realisatie.

Als het plaatje van de keuken helemaal klopt kijken we samen wanneer de keuken geplaatst kan worden. Onze vakbekwame installateurs van Wilms installatietechniek gaan graag voor u aan het werk!

En dan .... genieten!