Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Stap binnen in de magische wereld van Rough Nature, waar je toiletruimte een natuurlijke charme uitstraalt dankzij aardse tinten en grof geaderd marmer. Hier wordt ruig gecombineerd met verfijning, en het resultaat is een plek waar tijdloze elegantie en rust samenkomen, alles in het comfort van je eigen huis.

De Sanibell INK Nice Day fontein met ovale kom is een echte blikvanger. In glans wit uitvoering voegt het een frisheid en stijl toe. Deze fontein is een voorbeeld van slim ontworpen oplossingen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

De Hotbath fonteinkraan uit de Gal-collectie is een perfecte aanvulling op deze toiletopstelling.

Stijlvolle tegels 

De wandtegel in marmerbruin van Dune, in de kleur Mount Peak, voegt een warme en rustieke uitstraling toe aan de toiletruimte. Het grof geaderde marmer geeft de ruimte karakter en diepte, terwijl de vloertegel van Douglas & Jones uit de Magnum-serie zorgt voor een solide basis. Samen creëren ze een harmonie tussen ruig en verfijnd.

Deze toilet is in meerdere opstellingen leverbaar. Uiteraard kunnen we de kleuren, materialen, afmetingen en onderdelen naar uw wensen aanpassen.

Wilms 2-052

Deze toilet is opgebouwd uit:

  • Geberit AcantoWandcloset turboflusch met softclose en quick release closetzitting
  • Hotbath bedieningsplaat kleur gun metal
  • Sanibell, Nice day fontein met ovale kom rechts. Bijzonder, mooi en functioneel deze langwerpige wastafel.
  • Hotbath kraan en haakje, kleur gun metal
  • Gouden hexagon tegels
  • Wandtegel Magnum Mount Peak marmer bruin

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Tijdens deze afspraak nemen onze adviseurs de tijd om u langs onze opstellingen rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Wij helpen u graag.

Ontdek. Leef. Geniet.