Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Wij zijn Uw keukenspeciaalzaak.

Wilms badkamers – keukens is aangesloten bij Uw keukenspeciaalzaak. Een keurmerk waarbij de degelijkheid en scherpe prijzen van zowel Nederlandse als Duitse leveranciers gewaarborgd is. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van keukens weten wij als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren.

Geen 1-dags kortingen of verrassingen achteraf. Gewoon direct een eerlijke prijs.

 

Stap 1. Het kennismakingsgesprek

Het creëren van uw droomkeuken of badkamer begint bij Wilms badkamers - keukens met een rondleiding door onze 1000 m2 showroom en een persoonlijk gesprek. Tijdens dit eerste gesprek nemen we ruim de tijd om al uw wensen en eisen te bespreken. Zo kunnen we een ontwerp maken dat echt past bij uw persoonlijke stijl en dagelijks leven.

 

Stap 2. Ontwerpen in 3D

Na dit gesprek zet onze adviseur alle informatie om in een ontwerp. We gebruiken  3D-software om u een zo realistisch beeld te geven van hoe uw keuken of badkamer eruitziet.  In onze ervaring helpt dit enorm bij het maken van beslissingen over indeling, materialen en afwerkingen. We hebben een ruime keuze aan materialen van hoge kwaliteit, passend bij elk budget.  Wij adviseren u graag over de beste opties.

 

Stap 3. Tweede gesprek met offerte

Onze adviseurs presenteren het 3D ontwerp op het scherm en spreken dit door in het tweede adviesgesprek. Dan kunt u ook nog wijzigingen aanbrengen. Aan het einde van dit gesprek geven we u de verwachte kosten middels een offerte mee naar huis.

Stap 4. Derde gesprek met laatste wijzigingen

In het derde gesprek tekent u de offerte en spreken we vaak nog de laatste wijzigingen door. 

Stap 5. Inmeten en installatie

Als het ontwerp vaststaat, gaan onze 2 werkvoorbereiders en een eigen montageteam aan de slag. Zij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het project, met aandacht voor elk detail. Van inmeten, slopen tot schoonmaak,  wij beperken de overlast tot het minimum en zorgen dat alles perfect wordt afgewerkt.

Stap 6. Nazorg en garantie

Ook na de installatie blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en staan klaar om eventuele problemen snel en effectief op te lossen. Onze nazorg en garantie verzekeren u ervan dat u nog jarenlang plezier zal hebben van uw nieuwe keuken of badkamer realiseren van uw droomkeuken of -badkamer. Interesse? Neem contact op en ontdek samen met ons de mogelijkheden. 

Keukens van onze klanten.

Bent u ook zo benieuwd naar de keukens die wij eerder leverden aan onze klanten? Neem dan snel een kijkje op deze pagina met keukens die wij speciaal voor onze klanten ontwierpen en plaatsten. Dat wordt genieten!

Onze kijk op keukens.

Keukentrends.

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken en bent u benieuwd wat de keukentrends van 2024 zijn? Pak een kop koffie en ga er lekker voor zitten tijdens uw inspiratietour langs de laatste keukentrends.

Keukenstijlen.

Welke keukenstijl past bij u? Gaat u voor  een traditionele keukenstijl zoals klassiek, landelijk, modern, tijdloos of design? Of denkt u meer aan een trendy keukenstijl zoals industrieel, Scandinavisch of minimalistisch? Er valt een wereld aan keukens te ontdekken bij Wilms badkamers - keukens.

Maak een afspraak.

Kom op afspraak bij ons langs in de showroom aan het Ravelijncenter 39a. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een rondleiding langs ruim 15 keukenopstellingen. En wat dacht u van inspiratie opdoen op ons gloednieuwe tegelplein? Er is altijd wel een tegel of kast die bij uw smaak past.

Ontdek. Leef. Geniet.